Granitskærver – dekorativ belægning til haven

Med granitskærver fra Sandmanden kan du smukt pryde haven, indkørslen eller bedene med et flot og rustikt udtryk. Det flotte udtryk kommer især til syne i solskin, som får stenen til at glimte smukt og se meget eksklusive ud, mens granitskærver ligeledes er yderst velegnede til havemiljøer med vand, hvilket gør dem smukke og blanke.

Udover at granitskærver er med til at give din have et super flot udtryk, har det også den fordel, at granitskærver kræver meget mindre vedligeholdelse end alle andre former for belægning. Ligeledes er granitskærver også et godt element til at binde din have og indkørsel sammen, så der skabes et harmonisk og fuldendt udtryk.

Japansk have med granitskærver

Granitskærver er især velegnet til de japansk inspireret haver, hvor det handler om at skabe en samlet sanseoplevelse uden for tid og sted gennem forskellige indtryk. Det karakteristiske ved japanske haver er, at der skabes små havelandskaber med en god harmoni mellem vand, planter og granitskærver, som er med til at give et unikt og anderledes udtryk i haven.

Vores sortiment af granitskærver giver dig muligheden for at anlægge din egen japanske have med et flot vandmiljø lige efter dine ønsker. Vi tilbyder granitskærver i højeste kvalitet i smukke naturlige farver, så du kan skabe et fint farvespil sammen med havens eksisterende farver.

Lad Sandmandens flotte sortiment af granitskærver inspirere dig til at pifte de helt almindelige havebede op eller måske anlægge en helt ny japansk inspireret have. Det er kun fantasien, der sætter grænser, når haven skal pyntes med granitskærver.