Du er her

Granitskærver & Stenmel

Granitskærver & Stenmel

Granitskærver er sten, der kan pryde indkørslen, havestierne, bedene i haven mv. på en helt eksklusiv og unik måde. Hos Sandmanden.com har vi granitskærver i mange forskellige størrelser og farver så de kan bruges på mange forskellige måder og steder. Granitskærver i de små størrelser, kan bidrage til at bedene får et fint klassisk look, mens de store granitskærver vil give et mere rustikt udtryk. En sæk med granitskærver indeholder sten med forskellige nuancer af samme farve, hvilket giver et smukt farvespil. Er man mere til ensartet farver, så har Sandmanden også stenmel i både grå og sort. Stenmel kan anvendes til havestier, arealer, hvor man vil have et fast grundlag eller evt. til en petanquebane i baghaven. Prisen på granitskærver afhænger af størrelsen og farven, men vi garanterer at den er fordelagtig. Det samme gælder for prisen på stenmel.

Spar penge, når du bestiller stort

Når du køber stort ind hos sandmanden, så giver vi rabat. Uanset hvor stor mængde af granitskærver du bestiller, kan du få dem leveret i storsække. Det er antallet af storsække med granitskærver, der afgør, hvor stor din rabat bliver. Det er muligt at opnå en rabat på op til 10%. 

Når du køber granitskærver i storsække, kan du vælge en mængde på 1 ton eller 1,5 ton. 

  • 1 ton svarer til 7 fyldte trillebører
  • 1,5 ton svarer til 11 fyldte trillebører

Vi leverer dine granitskærver lige til døren eller ind over hækken.
 

Kontakt os, hvis du har spørgsmål

Hvis du har brug for råd og vejledning om granitskærver i forbindelse med anlægningen af din nye have eller indkørsel, så står vi til til rådighed.

Vi kan kontaktes på telefon 70 10 06 00 eller per e-mail på info@sandmanden.com.

etanquebane i baghaven. Prisen på granitskærver afhænger af størrelsen og farven, men vi garanterer at den er fordelagtig. Det samme gælder for prisen på stenmel.