Du er her

Granitskærver & Stenmel

Granitskærver & Stenmel

Granitskærver er sten, som du kan bruge til at pryde indkørslen, havestierne eller bedene i haven med. Granitskærver giver dit hjem et eksklusivt og unikt look. Hos Sandmanden.com har vi granitskærver i mange forskellige størrelser og farver, så de kan bruges på forskellige måder og på forskellige steder. Granitskærver i de små størrelser kan for eksempel give dine bede et fint, klassisk look, hvorimod de store granitskærver giver et mere rustikt udtryk. Hvis du køber en sæk med granitskærver, får du sten i den samme farve, men med forskellige nuancer. Det betyder, at det giver et smukt farvespil.

Vi har også stenmel i grå og sort, hvis du er mere til ensartede farver. Stenmel kan blandt andet bruges til havestier, petanquebaner eller andre arealer, hvor man gerne vil have et fast grundlag. Prisen på både granitskærver og stenmel afhænger af størrelsen og farven. Hos Sandmanden.com garanterer vi, at du får en fordelagtig pris på både granitskærver og stenmel.

Der er mange fordele ved at bruge granitskærver i dit hjem. Det er blandt andet oplagt til indkørslen, da det er let at vedligeholde. Som du måske kan nikke genkendende til, kan grundlaget i indkørslen blive lidt ujævnt med tiden. Med granitskærver i indkørslen kan du nemt rive dem på plads, så indkørslen igen ser ensartet ud. Derudover er det også oplagt at bruge granitskærver omkring dit hus eller under træerne. Granitskærver har nemlig en drænende effekt, så vandet let kan løbe igennem og ikke danner vandpytter.

Billig granitskærver i mange farver

Granitskærver er blevet et af de mest populære bunddække og underlag på gangarealer i Danmark, især fordi du nemt og hurtigt kan bestille dem til en billig pris på sandmanden.com. Billige granitskærver kan belægges på blomsterbede, gangstier og indkørsler, da de er nemme at lægge og kræver et minimum af vedligeholdelse. Herudover fås de i et hav af farvenuancer samt størrelser, som giver dig mulighed for at skabe dit helt eget udtryk.

Bestil stort og spar penge

Vi giver rabat, når du køber stort ind hos Sandmanden.com. Uanset mængden af granitskærver, du bestiller, kan du få dem leveret i storsække. Det er antallet af storsække med granitskærver, der afgører, hvor meget du får i rabat. Det er muligt at få op til 10% rabat. Når du køber granitskærver i storsække, kan du vælge en mængde på 1 ton eller 1,5 ton:

  • 1 ton granitskærver svarer til 7 fyldte trillebøre
  • 1,5 ton granitskærver svarer til 11 fyldte trillebøre

Når du bestiller hos os, leverer vi granitskærver lige til din hoveddør eller ind over hækken. Du er altså selv med til at bestemme, hvordan din bestilling skal leveres, så du bedst muligt kan komme videre med projektet.

Kontakt os, hvis du har spørgsmål

Vi står til rådighed, hvis du har brug for råd og vejledning om granitskærver. Det kan være, at du har spørgsmål i forbindelse med anlægningen af din nye have eller indkørsel. Du er altid velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan finde den bedste løsning til dig og dit projekt. Det er vigtigt for os, at du får det helt rigtige produkt, som du bliver glad for i mange år. Så ring til os på telefon 70 10 06 00 eller send os en mail på info@sandmanden.com