Stenmel har mange anvendelsesmuligheder

Stenmel er meget fint materiale til haven bestående af helt finknust granit, hvilket giver denne type granit en lang række af anvendelsesmuligheder. Vi tilbyder både en mørk og en lys variant af stenmel, så du kan vælge den, som vil passe bedst ind i din egen have, uanset hvilken anvendelsesmulighed du vælger.

Stenmel anvendes eksempelvis som underlag under flise- eller stenbelægninger eller som underlag under granitskærver, da den fine kvalitet og farverne falder godt i spænd med de flotte granitskærver. Derudover er stenmel også et godt materiale til at anlægge en helt plan overflade. Denne form for belægning giver nemlig en hård overflade, hvor regnen uden problem kan sive igennem.

Anlæg en petanquebane med stenmel

Med stenmel fra Sandmanden kan du anlægge den flotteste petanquebane i din have. Materialet gør det let at spille på, det er nemt at holde pænt og så passer de grå nuancer perfekt til den grønne have.

Udover at stenmel er et perfekt materiale som belægning på en petanquebane, er det ligeledes yderst velegnet til havestier og bålpladser. Disse steder har ligeledes behov for en plan og hård flade, som du let kan gå på eller sidde på.

Har du i stedet lagt fliser i haven, kan du anvende stenmel til overfejning af fliser eller brostensarealer for at få et perfekt finish.

Hos Sandmanden finder du altid stenmel i flotte mørkegrå og lysegrå nuancer til super favorable priser.