Stenmel

Stenmel er finknust granit og kan bruges til mange forskellige projekter. Denne størrelse på granit har mange gode anvendelsesmuligheder, lige fra stier til sportsarealer. Du kan for eksempel bruge stenmel til stier, havegange eller andre områder i haven, hvor der skal være et fast underlag. En af fordelene ved at bruge stenmel i haven er, at det effektivt holder ukrudt nede. Stenmel egner sig også godt som fast underlag til forskellige sportsarealer, som petanquebaner eller tennisbaner. Både i haven og til sport har sandmel mange kvaliteter. Selvom det holder ukrudtet nede, kan vand godt trænge igennem, så vandpytter ikke bliver et problem. Derudover er sandmel et materiale, som er fast, når det bliver sammenpresset.

Hos Sandmanden.com kan vi tilbyde stenmel i både sort og grå farve, så du kan få stenmel i den farve, som passer bedst til dit projekt. Du kan købe stenmel fra os online, hvilket kan give dig ro og mag til at beslutte dig derhjemme. Vi sælger til en god pris, og uanset hvilken farve du vælger, er prisen inklusiv levering hjem til dig. Du bestemmer, om vi skal levere til din hoveddør, have eller bagdør, så du nemmest kommer videre med dit projekt.

Se vores forskellige varianter inden for stenmel, og kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål. Det kan være, at du er i tvivl om, hvordan stenmel anvendes, hvordan vi leverer stenmel eller andre spørgsmål. Du skal være velkommen til kontakte os, så vi sammen kan finde den bedste løsning til dig. Du kan ringe til os på telefon 70 100 600 eller sende os en mail på info@sandmanden.com.

Finknust sort granit i str. 0,1-2 mm. Sort stenmel anvendes til stier og gange i haven. Sort stenmel anvendes også ...
Finknust grå granit i str. 0,1-2 mm. Grå stenmel anvendes til stier og gange i haven. Grå stenmel anvendes også til...