Smukke japanske haver

Pryd din have med granitskærver og få den smukkeste japanske have. Med granitskærver fra Sandmanden har du muligheden for at skabe en unik japansk have i de flotteste naturlige farver.

Det er ikke uden grund blevet meget populært at anlægge haver med et særligt japansk præg. De japanske haver har et helt anderledes udtryk end de traditionelle danske haver med den grønne græsplæne og de almindelige æbletræer. Dette er din mulighed for at få en helt unik og yderst charmende have, hvor du kan nyde de smukke og rolige omgivelser.

Det karakteristiske for de japanske haver er, at det er små havelandskaber med en god harmoni mellem vand og sten, som er med til at skabe et unikt og anderledes udtryk i haven. Haverne med det japanske præg skabes ud fra en masse små havelandskaber, som hver især giver dig forskellige og spændende indtryk. Dermed har du rig mulighed for at sætte dit eget personlige præg ved hjælp af Sandmandens flotte udvalg af granitskærver, sten og grus.

Rolige og smukke omgivelser

Med en japansk inspireret have kan du skabe en samlet sanseoplevelse uden for tid og sted gennem omhyggeligt tilrettelagte indtryk. Disse forskellige indtryk sikrer dig de smukkeste omgivelser med den roligste rislen af vandet, der løber igennem de flotte og farverige sten.

Med Sandmandens udvalg af granitskærver har du selv muligheden for, at anlægge din egen japanske have eller et flot vandmiljø lige efter dine ønsker. Vi sikrer dig de bedste kvaliteter og de smukkeste naturlige farver, som laver et fint farvespil sammen med havens eksisterende farver.

Lad vores udvalg af smukke granitskærver og sprængsten inspirere dig til at anlægge din nye japanske have – det er kun fantasien, der sætter grænser.