Du er her

Slots & Herregårdssten, Perle-, Ærte-, Nødde-, Singles- og Pigsten

Slots & Herregårdssten, Perle-, Ærte-, Nødde-, Singles- og Pigsten

Sten findes i mange størrelser og farver og kan bruges på mange måder, og det gælder også for de slags sten som vi sælger her hos Sandmanden. Hos os er der mulighed for at købe pigsten, perlesten, nøddesten og ærtesten, som er fire forskellige varianter af sten, og de har hver især mange brugsfunktioner. De kan eksempelvis bruges til belægning af indkørsler, bede, gangstier samt rundt om huset langs soklen.

En bigbag med perlesten, pigsten, nøddesten eller ærtesten indeholder sten, der har mange nuancer af f.eks. brun, samt farver, f.eks. sort og hvid. Det bidrager til at gårdspladsen, gangstierne eller bedene i haven kan få et rustikt, roligt, harmonisk eller livligt udtryk. Alle fire varianter af sten kan købes online på Sandmanden.com og vi leverer lige til døren inden for få arbejdsdage.

PERLESTEN OG ÆRTESTEN TIL INDKØRSEL

Perlesten og ærtesten er fine sten og de er yderst velegnet til indkørslen i den rette størrelse, 4/8 mm. eller 8/16 mm., da de så ikke sidder fast i bildækkene. Stenene bliver hentet ind fra grusgrave, hvor stenene oftest er gule og brune eller sø og hav, hvor de er hvide og sorte. De små fine sten giver indkørslen roligt, men farverigt og elegant udtryk og de harmonerer med alt, fx med fliserne rundt langs husets sokkel, granitskærverne der pynter under planterne i bedene, den grønne græsplæne mv. Stenene bliver leveret hjem til dig uden ekstra omkostninger inden for få arbejdsdage, så de straks kan pryde indkørslen på bedste vis.
 

SMÅSTEN TIL INDKØRSEL

Hvis hverken fliser eller granitskærver ikke synes at passe til din indkørsel, så har Sandmanden også småsten, og småsten kan fås i et hav af forskellige farver så indkørslen bliver ligesom ønsket. De små sten i indkørslen bidrager til et fint og klassisk udtryk, og de harmonerer godt med stort set alt, uanset om det er fliserne på trappen eller chaussestenene, som afgrænser græsplænen eller bedene. Sandmanden leverer småstenene til indkørslen hjem til dig uden at det skal koste dig ekstra og vi tilbyder personlig rådgivning ved lægning af stenene i indkørslen på telefon eller mail.

Har du spørgsmål om stenene, leveringen eller noget helt andet, så er vi klar til at besvare dem og tilbyde personlig rådgivning på telefon 70 100 600 eller på info@sandmanden.com.