Skærver til haver og indkørsler

Skærver er et materiale, som har mange forskellige anvendelsesmuligheder både i haven og foran huset. I haven bruges skærver blandt andet som belægning i bede, til havestier eller til smukke vandmiljøer. Det er blot fantasien, der sætter grænser, når placeringen, farverne og funktionen af dine nye skærver skal planlægges.

Når du vælger skærver som belægning i din indkørsel, får du det allerbedste resultat ved først at anlægge stabilgrus, derefter komprimeret stenmel og til sidst et lag af skærver. Med denne metode får du en super stabil indkørsel, som både er let at vedligeholde og flot at se på.

Skærver af granit findes i flere forskellige størrelser og farver, så du har rig mulighed for at vælge lige netop den type af skærver, som passer til din have og dit hus.

Skærver af granit giver et spændende farvespil

Skærver af granit er en super anvendelig type sten til haven, da den uden tvivl vil bringe smukke naturlige farver ind i haven. Strukturen i skærver gør nemlig, at stenene giver et flot udtryk, lige meget hvordan vejret arter sig. Når det regner får skærver en flot blank overflade, hvilket gør dem super velegnet i vandmiljøer, mens de i solskin får en helt unik glimtende overflade.

Lad dig inspirere af Sandmandens flotte udvalg af skærver i smukke naturlige farver og giv haven eller indkørslen et super flot udtryk. Vi gør det ekstra nemt og billigt for dig ved at levere den valgte skærver lige ved døren eller ind over hækken helt uden leveringsomkostninger.