Sandkasse sand

Som firmanavnet foreskriver, så har vi selvfølgelig også sand hos Sandmanden. Vi har bl.a. sand til sandkassen, så børnene kan servere de lækreste sandkager på terrassen. Den fine strandsand er helt fri for muslinger og større sten, og er helt perfekt til sandkassen, men vi har også sand, der er yderst velegnet som underlag på legepladser med gynger, vipper mv.

Leveringen af sand er omkostningsfrit og sker lige til døren i løbet af få arbejdsdage, så sandkassen hurtigst mulig kan blive fyldt.

En sandkasse garanterer mange timers leg og hygge ude i det fri og som forælder vil man selvfølgelig gerne give sine børn det bedste. Der er mange ting at tage stilling til når du skal finde den perfekte sandkasse og sand til netop dit barn – hvilken type sand skal man vælge? Skal sandkassen kunne flyttes og hvor skal den placeres?

Har du ikke bestemt dig for en bestemt type sandkasse eller sandkassesand endnu, så læs nedenfor hvor vi har samlet nogle få tips til, at komme rigtigt fra start.

 
Sand til sandkassen og hvis der skal bruges mindre mængder f.eks. mellem fliserne ved færdiggørelse af fliselægning. ...