Naturligt træflis til haven

Træflis er et fint naturligt materiale, som bringer et spændende spil frem i havens eksisterende farver. Det kan bruges som belægning i havebede, til at anlægge stier i haven eller langs husets sokkel. Uanset hvor du ønsker din træflis skal være, vil det uden tvivl bidrage med et naturligt fint farvespil.

Udover at træflis er et flot materiale, har det ligeledes en fordel, som mange havejere vil sætte pris på. Træflis kan nemlig fungere som jorddækning i havens bede, hvor det blandt andet forhindrer ukrudt i at vokse, bevarer jordens fugtighed og giver planterne mulighed for at udnytte jorden helt op til overfladen.

Træflis er ikke kun til pynt og til at holde ukrudt væk, det er samtidig et naturprodukt, som er biologisk nedbrydeligt og EU-godkendt. Dette materiale sikrer dig dermed en sund og næringsrig have, uanset hvor og hvor meget træflis du ønsker i haven.

Giv haven et friskt pust med Colortræflis

Ønsker du en farverig have, hvor de forskellige elementer virkelig træder i karakter? Med Colortræflis fra Sandmanden kan du skabe en smuk kontrast til havens mange grønne nuancer. Vi tilbyder træflis i flere forskellige farver – både lyse og mørke, neutrale og iøjnefaldende. Du har derved rig mulighed for at finde træflis, som passer perfekt til din have.

Lad Sandmandens farverige sortiment af træflis inspirere dig til at give haven et friskt pust – det er kun din fantasi, der sætter grænser for, hvordan træflis smukt kan pryde din have.