Muldjord – jord til ethvert formål

Muldjord er en effektiv og næringsrig type jord, som har flere forskellige anvendelsesmuligheder. Skal du eksempelvis anlægge en helt ny have, vil du have behov for at anvende muldjord. Muldjord skal du blandt andet bruge til nivellering, hvis en gammel tør jord skal udskiftes, til blomsterbedene eller til at give næring til drivhusets planter.

Muldjord er et godt materiale til jordforbedring, så havens bede altid kan bidrage med smukke blomster og smagsfulde grøntsager. Især dine grøntsager har behov for en næringsrig jord med en god struktur, som du selv har mulighed for at justere og forbedre ved hjælp af muldjord.

De forskellige typer af muldjord

Muldjord findes i mange forskellige varianter, heriblandt harpet muldjord, højbedsmuld, rosenmuld og drivhusmuld. Harpet muldjord anvendes til terrænregulering, højbedsmuld anvendes til bede, hvor jorden skal være luftig og blød, rosenmuld anvendes til roser, som behøver meget næring og drivhusmuld er ligeså en meget næringsrig muld, som anvendes til vækstlag i drivhuset.

Hos Sandmanden finder du et bredt sortiment af muldjord, sphagnum og gødning, som sikrer dig en smuk, frodig og sund have. Uanset hvad du bestiller hos Sandmanden, leverer vi produktet lige til døren eller ind over hækken, så du let og enkelt kan gå i gang med at forvandle haven til et frodigt paradis.