Du er her

Muld, Sphagnum, Leca, Frø, Kalk & Gødning.

Muld, Sphagnum, Leca, Frø, Kalk & Gødning.

Efter skelettet til højbedene er blevet bygget op af kantsten eller chaussesten og inden træflisen, granitskærverne eller en anden slags sten bliver lagt ud til pynt kan du bestille sphagnum, muld og muldjord hos Sandmanden. Sphagnum, muld og muldjord kan bl.a. bruges til jordforbedring, nystartede køkkenhaver og bede, anlægning af græsplæne, planterne i drivhuset o.a. Har du spørgsmål til brugen af sphagnum, muld og muldjord er du velkommen til at kontakte os på 70 100 600 eller på info@sandmanden.com.

Rabat på sphagnum, muld og muldjord i storsække

Når du bestiller sphagnum, muld eller muldjord ved Sandmanden, kan du bestille det i storsække. Antallet af storsække afgør, hvor stor din rabat bliver. Du kan opnå en rabat på 10%.
Vi leverer hurtigt og gratis, og det er op til dig, om storsækkene skal leveres ved døren eller ind over hækken. Vi gør en stor indsats for at levere hurtigst muligt. Normalt er vores leveringstid på 2-3 arbejdsdage.

Hvor bruges spaghnum, muld og muldjord?

Muldjord bruges typisk til jordforbedring, nystartede køkkenhaver, havebede, til anlægning af græsplane og i drivhuset. I højbede anvendes sphagnum, muld og muldjord inden bedene pyntes med eksempelvis træflis, colortræflis eller granitskærver

Vi har et bredt udvalg i spaghnum, muld og muldjord, og er du i tvivl om, hvad du skal vælge til dit haveprojekt, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi står klar med kompetent rådgivning og glæder os til at høre fra dig. Ring på telefon 70 100 600.