Jordforbedring – gør jorden glad!

Jordforbedring er yderst vigtigt, når det kommer til at holde haven smuk og frodig hele livet igennem. Muldjord, Sphagnum og muld er hvad, dine havebede har brug for, for at blive næringsrige, så de kan give dig smukke planter og smagsfulde grøntsager.

Hos Sandmanden går vi meget op i at sikre dig løsninger, som giver din have et flot udtryk, og som ser flot ud i mange år. Når der tages grøntsager op af jorden, er det vigtigt at give tilbage igen med Sphagnum og muld, som sikrer jordforbedring. Alt hvad der vokser i vores haver bruger nemlig af jordens næringsstoffer for at gro, få smag og blomstre. Derfor er det meget vigtigt, at være god ved jorden, så den kan yde det, vi gerne vil have ud af den. Er du heller ikke vild med at hælde kunstige stoffer ned i jorden, men ønsker at arbejde sammen med den, så er der en masse muligheder. Vores produkter er helt naturlige og i høj kvalitet, som uden tvivl sikrer dig en sund og smuk have.

Jordforbedring gavner dine planter, og giver dig bedre og flere grøntsager i køkkenhaven. De fleste grøntsager har brug for meget næring til at trives i jorden, da nogle af grøntsagerne skal nå at få næring fra jorden i løbet af en sæson, inden de skal bruges i køkkenet. Derfor er det vigtigt, at jorden har en god struktur, som du selv kan justere ved hjælp af Spagnum og muld.

Skab et godt jordmiljø med Sphagnum

Et produkt der med sikkerhed skaber et godt jordmiljø, er Sphagnum. Spagnum er især velegnet til jordforbedring ved efterårsgravning, så jorden kan forblive flot og sund gennem de hårde vintermåneder.

Fordelen ved at bruge Sphagnum som forbedringsmiddel ligger i, at materialet har bevaret sin oprindelige, trævlede struktur, hvilket betyder, at det kan bruges til at gøre en tung og tør jord mere løs, næringsrig og luftig igen. 

Jorden er en vigtig del af en sund og flot have, og sørger du for at fokusere på jordforbedring ved hjælp af Sphagnum og muld, er du sikker på at dine havebede bliver både flotte og næringsrige.

Hos Sandmanden har vi altid et stort udvalg af billigt spagnum - se mere her.