Granitskærver til haven

Ønsker du at give haven et nyt og anderledes look? Med granitskærver fra Sandmanden kan haven forvandles til de smukkeste og mest harmoniske omgivelser. Uanset hvilken variant af granitskærver du vælger til haven, vil de uden tvivl bringe et smukt farvespil frem sammen med havens eksisterende farver.

Granitskærver kan bruges meget forskelligt, og det er blot din egen fantasi, der sætter grænser, når haven skal prydes med de flotte granitskærver. Oftest bruges de til at markere stier rundt omkring i haven, som belægning i indkørslen eller til at give havebedene mere karakter, mens flere og flere havejere ønsker at skabe japansk inspirerede haver med granitskærver. Dette skyldes at stenenes former, størrelser og farver er særdeles velegnet i unikke vandmiljøer og bede med farverige blomster og planter.

Undgå ukrudt med granitskærver til haven

Granitskærver har ikke kun den fordel, at de giver et flot udtryk til haven, men derudover undgår du haveejeres værste mareridt, den evigt voksende ukrudt. Vælger du granitskærver som belægning i havens bede, kan du nemlig se frem til en sommer på terrassen med meget mindre lugning i haven end normalt. Granitskærver har en form, der sørger for, at et lag på 3-5 centimeter kan lukke godt af for de grønne skud. Den smule ukrudt, som skulle trænge igennem belægningen af granitskærver, sidder meget løst og vil nemt og enkelt kunne fjernes igen.

Ønsker du at skabe smukke omgivelser i haven og bruge mindre tid på lugning, men mere på afslapning, så lad dig inspirere af Sandmandens flotte udvalg af granitskærver til haven. Vi leverer den valgte granitskærver lige til døren eller ind over hækken, helt uden leveringsomkostninger.