Du er her

Flisesand, Strandsand, Stabilgrus, Mørtel & Cement

Flisesand, Strandsand, Stabilgrus, Mørtel & Cement

Sandmanden sælger flisesand til anlægning af terasser, strandsand til sandkassen, stabilgrus til stabilisering af indkørsler, havegange mv., mørtel til ud- og indvendige mure, støbemix til cement, faldunderlag til legepladser, brolæggergrus til fliselægning og meget mere.

At gøre sin indkørsel, terrasse eller have smuk og eksklusiv forventes nogle gange at blive en dyr omgang. Men hos Sandmanden får du, hvad du skal bruge til en fordelagtig pris. Selv det grus, der skal bruges til at stabiliserer underlaget i indkørslen, fejes imellem fliserne eller lægges under gyngerne i haven er billigt. Vi har gode priser på alt hvad du skal bruge til haven, indkørslen mv. Det billige grus hos Sandmanden sikrer at du får den bedste start eller afslutning på fliselægningen og at børnene har et godt behageligt sted at lande, når de hopper af gyngerne.

Rabat ved storkøb

Når du bestiller flisesand, standardsand, stabilgrus, mørtel og lignende, så vil vi gerne give dig mængderabat. Rabatten bliver højere desto flere storsække, du køber. Det er muligt at opnå en rabat på 10%.

Vi tilbyder altid gratis levering til din hoveddør eller ind over hækken.

Hvis du har spørgsmål eller søger rådgivning i forbindelse med dit have- eller byggeprojekt, er du meget velkommen til at kontakte os for gode råd og vejledning. Vi sikrer, at du får faglig og kompetent hjælp. Ring til os på telefon 70 100 600 eller kontakt os via e-mail på info@sandmanden.com.