Flisesand

Hos Sandmanden finder du masser af løst materiale til hus og have, og vi bestræber konstant på at udvide vort sortiment med nye og spændende produkter. Som landets største leverandør af disse produkter, kan vi tilbyde vore mange kunder et stort og varieret udvalg af alt lige fra sand, flisesand og grus til sten og sphagnum.
Flisesand er et af de materialer, som vi har en stor kundekreds til, og udover dette, kan vi tilbyde mange andre sandprodukter, som er af 1. kl. kvalitet. Når man som kunde for eksempel bestiller flisesand i vor online webshop, leverer vi det til din adresse i løbet af 3-5 hverdage. Vi benytter de såkaldte bigbags, som er ”poser” i kraftigt materiale, der sikrer en optimal og forsvarlig transport, hvor produktet bliver liggende og er kontrollérbart.

Flisesand bliver leveret i bigbags, der vejer mellem 1500 og 1700 kg, så der er tale om meget tunge poser. Skulle du have spørgsmål vedrørende flisesand og de mange muligheder, man har, når man skal bruge flisesand, kan vi kontaktes telefoniske eller via kontaktformularen på vor hjemmeside. Uanset, hvilken måde du vælger at kontakte os, står vore kompetente medarbejdere meget gerne til rådighed med informationer og rådgivning.

Finknust grå granit i str. 0,1-2 mm. Grå stenmel anvendes til stier og gange i haven. Grå stenmel anvendes også til...