Den farverige have

Ønsker du at give haven et nyt og spændende udtryk i alverdens flotte farver? Med Colortræflis fra Sandmanden kan du skabe en smuk kontrast til den grønne plæne, ved at beklæde bedene med træflis i din fortrukne farve. Vores Colortræflis tilføjer et naturligt rustikt udtryk til bedene i haven eller langs husets sokkel.

Din have kan opnå et fantastisk løft, hvis du vælger sammensætningen af farver med omhu. Forestil dig at din have er et lærred og planter, sten og træflis er den farve, du maler med. Din have fungerer dermed som et kunstværk, der ændrer sig hver dag hele året igennem via det spændende farvespil.

For at du kan skabe en smuk og farverig have, skal du kombinere planter, sten, træflis, plæne og havebede, så det skaber det fineste farvespil. De forskellige elementer i haven kan gøre det til en stor udfordring, at få lavet det rette farvespil, men det er samtidig også her, du kan være kreativ, så din have bliver unik, spændende og anderledes.

Naturlige produkter af fyr og gran

Med Colortræflis kan du give farve til dine havelandskaber, legepladser eller firmadomiciler i naturens flotte farver. Derudover kan du effektivt holde ukrudt væk uden at røre en finger. Vores Colortræflis er et naturprodukt, som er biologisk nedbrydeligt og EU-godkendt, som derfor sikrer dig en sund og næringsrig have.

Opdeler du haven i farve-zoner kan det hjælpe til at opnå nogle mere harmoniske udtryk og en flottere og anderledes have. I bund og grund handler det om at være kreativ og få farvene til at spille sammen, så det ser naturligt ud. Ved at dele haven op i farve-zoner kan du også lettere beslutte hvilke planter og blomster, der skal pryde dine nyanlagte bede.

Brug din kreativitet og lad Colortræflis fra Sandmanden tilføje et naturligt og farveligt udtryk til din have.