Du er her

Colortræflis®, Træflis & Barkflis

Colortræflis®, Træflis & Barkflis

Du finder tre varianter af flis hos Sandmanden.com til fordelagtige priser. Når du køber træflis hos Sandmanden.com er det desuden ikke nødvendigt at købe et filtunderlag, da flisen er flatsnittet. Det betyder at flisen holder jorden fri for lys og vand, og ukrudtet har på den måde svært ved at vokse. Vil du være på den sikre side sælger Sandmanden.com også haveduge.

Træflis til haven hos Sandmanden.com er fremstillet af fyrre- og grantræer og kan fås i den naturlige farve men også i andre farver, fx mahogni, teak, gul-elm, rød-elm og mose-eg. Colortræflis kan, ligesom naturflis, tilføje et naturlig rustikt udtryk til bedene i haven eller rundt langs husets sokkel.

Barkflis fås både en fin og grov udgave og begge varianter gør overfladerne og bedene i haven utrolig smukke og naturlige. Træflis og barkflis giver bedene et nyt look og hos Sandmanden.com kan træflis og barkflis bestilles billigt online, hvorefter det bliver leveret gratis til døren.

Skift udtryk på et naturområde eller i din have med colortræflis

Med colortræflis kan du skifte udtryk på større naturområder. Colorflis er et rigtig godt materiale at bruge til naturområder, der trænger til blive gjort mere indbydende og varme at se på. 

Colortræflis er også super godt at bruge i havesammenhænge, da det giver et flot og rustikt udtryk. Derudover er colortræflis enormt effektivt imod ukrudt. Et lag colorflis på blot fem centimeter vil meget effektivt kunne holde ukrudt væk og give dig mere tid til havens planter og blomster. Grunden til at colortræflis er særligt godt til at holde ukrudt væk er, at det er bedre til at holde jorden fri for vand og lys, end den traditionelle træflis, det får ukrudtet til at få svært ved at gro.

Colortræflis - et naturprodukt

Colortræflis er et naturprodukt, der kan nedbrydes biologisk. Alt vores colortræflis er EU-godkendt, og farven er med sikkerhed ufarlig for miljøet. hvilket gør, at du uden bekymring kan sprede rigelige mængder på naturområder og i haver. 

Kontakt os, hvis du har spørgsmål

Hvis du har spørgsmål til, hvordan du skal bruge træflis i din situation eller hvor meget træflis, du bør bestille, så er du meget velkommen til at kontakte os for råd og vejledning.

Vi kan kontaktes på telefon 70 10 06 00 eller per e-mail på info@sandmanden.com