Du er her

Chaussésten, Flækker & Kantsten

Chaussésten, Flækker & Kantsten

Hos Sandmanden.com findes et stort udvalg af kantsten, chaussesten og flækker til ethvert formål. Stenene findes i forskellige farver, og de kan bl.a. bruges til indkørsler, havegange, bedafgrænsning og meget andet. De forskellige farver indbyder til at eksperimentere med mønstre, så haven eller indkørslen bliver unikke og indbydende. Til mønstrene i haven bruges hovedsageligt flækker, som er halverede chaussesten. Disse sten anbefales ikke til belægning af større arealer, blandt andet i forbindelse med lægning af indkørsler, da de er for tynde til at få ordentlig fæste i jorden.

Chaussestenene er velegnede mange steder i haven. De  kan skabe smukke mønster på gangstierne og terasser, men også bruges som afgrænsning af  bede eller græsplæner. Kantsten kan også bruges som afgrænsning af bede, havegange, terrassen mv. Kantsten harmonerer visuelt godt sammen med chaussesten og flækker og kan bidrage til en unik og smuk belægning.

Skulle du have nogle spørgsmål ang. brug af stenene eller andet, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 70 100 600 eller e-mail, hvor vi tilbyder personlig rådgivning.