Ovntørret Birk - Tørt stablet birkebrænde

Denne vare kran leveres ikke.

Levering: 1 - 14 hverdage.

Rummeter: Ca. 1,8 m3
Mål: Ca. 120 x 85 x 210 cm.
Fugtighed: 10 - 20 % - klar til brug
Vægtfylde: Ca. 540 kg/m3

Ovntørret birk i brændetårn

Birkebrænde er kendetegnet ved at give flotte flammer og en dejlig duft ved afbrænding. Birk er den foretrukne brændetype til åben pejs eller bålsteder, da brændestykkerne indholder få eller ingen knaster og meget sjældent slår gnister.

Birkebrænde har næsten samme massefylde som ask og eg og er let at antænde.

Ovntørret birk er klar til brug

Ovntørret birkebrænde er tørret til et ensartet fugtighedsniveau på under 20%. Det sikrer en optimal forbrænding i pejs og brændeovn og brændet er klar til brug ved levering.

Ovntørret brænde kan optage lidt fugt fra luften især i vintermånederne. Det er derfor altid en god idé at tage brænde indendørs til et par dages forbrug af gangen, på den måde får man let eventuel overfladefugt ud af træet inden det skal brændes.

Mængde og størrelse

Et palletårn består typisk af 1,8 rummeter brænde, som svarer til cirka tre skovrummeter. Brændet er altid tætpakket og håndstablet så du får mest muligt brænde på pallen. Brændstykkerne er skåret i en passende længde på cirka 25 cm. så det passer ind i alle standard pejse og brændeovne. Brændet leveres i et engangs-brændetårn og træet fra selve tårnet kan også brændes og er inkluderet i prisen.

Derudover har birkebrænde en middel høj brændværdi, som man samtidigt får noget varme ud af det.
Birkebrænde er særlig velegnet til brændeovn, bål og åben pejs.

Brændet leveres i engangsbrændetån i træ, som også kan brændes, når indholdet er brændt. Brændetårnet som er inkluderet i prisen, måler ca. 85x120x200 cm
Vi skal gøre opmærksom at brændet i efterårs- og vintermånederne kan indeholde noget overflade fugt/kondens, hvilket vi sige at vi ikke kan garantere at brændet kan bruges umiddelbart efter levering.
Man bør derfor tage brændet ind før det skal bruges.

Der gives ikke yderligere rabat på denne vare.

0,00 DKK Inkl. moms og levering
Mængdeberegner
Leveringsmuligheder

Pallelevering
- Lige til kantsten på fast underlag. Forventet leveringstid 3-5 hverdage.

Læs mere om leveringsformer og betingelser her
Indtast dit postnummer, så vi kan beregne den bedste pris for dit område. Alle vores priser er inkl. levering til din adresse i Danmark (inkl. brofaste øer).