Ovntørret Ask - tørt askebrænde i brændetårn

Denne vare kranleveres ikke.

Levering: 1 - 14 hverdage.

Rummeter: Ca. 1,8 m3
Mål: Ca. 120 x 55 x 210 cm.
Fugtighed: 10 - 20 % - klar til brug
Vægtfylde: Ca. 570 kg/m3

Ovntørret ask i brændetårn

Asketræ er en af de tunge træsorter med samme høje rumtæthed som eg. Sammenlignet med eg er asketræ lettere at antænde. Askebrænde har desuden en ret tynd bark, hvilket giver mindre aske efter forbrændingen.

En speciel egenskab for askebrændet er, at det tørrer hurtigt, hvis det er blevet vådt - strukturen i træet gør, at dug eller regnvand ikke bindes så hårdt. Askebrænde er velegnet til alle slags pejse og brændeovne.

Ovntørret ask er klar til brug

Ovntørret askebrænde er tørret til et ensartet fugtighedsniveau på under 20%, hvilket sikrer en optimal forbrænding i pejs og brændeovn. Ovntørret brænde optager fugt fra luften især i vintermånederne. Det er derfor altid en god idé at tage brænde indendørs til et par dages forbrug af gangen, på den måde får man let eventuel overfladefugt ud af træet inden det skal brændes.

Mængde og størrelse

Et palletårn består af mindst 1,8 rummeter brænde, som svarer til cirka tre skovrummeter. Brændet er altid tætpakket og håndstablet så du får mest muligt brænde på pallen. Brændstykkerne er skåret i en passende længde på cirka 25 cm., så det passer ind i alle standard pejse og brændeovne. Brændet leveres i et engangs-brændetårn og træet fra selve tårnet kan også brændes og er inkluderet i prisen.

Der gives ikke yderligere rabat på denne vare.

0,00 DKK Inkl. moms og levering
Mængdeberegner

Levering af storsække lige til døren eller ind over hækken.

Alle vores priser er inkl. levering til din adresse i Danmark (brofaste øer).