Lufttørret Birk - Stablet Birkebrænde

Levering: 1 - 5 hverdage

Rummeter: Ca. 1,8 m3
Mål: Ca 1,13 x 0,82 x 200 cm.
Længde: Ca 25 cm

Lufttørret birk i brændetårn
Birkebrænde er kendetegnet ved at give flotte flammer og en dejlig duft ved afbrænding. Birk er den foretrukne brændetype til åben pejs eller bålsteder, da brændestykkerne indholder få eller ingen knaster og meget sjældent slår gnister.

Birkebrænde har næsten samme massefylde som ask og eg.

Brænde kan optage lidt fugt fra luften især i vintermånederne. 

Mængde og størrelse
Et palletårn består typisk af 1,8 rummeter brænde, som svarer til cirka tre skovrummeter. Brændet er altid tætpakket og håndstablet så du får mest muligt brænde på pallen. Brændstykkerne er skåret i en passende længde på cirka 25 cm. så det passer ind i alle standard pejse og brændeovne. Brændet leveres i et engangs-brændetårn og træet fra selve tårnet kan også brændes og er inkluderet i prisen.

Derudover har birkebrænde en middel høj brændværdi, som man samtidigt får noget varme ud af det. Birkebrænde er særlig velegnet til brændeovn, bål og åben pejs.

Brændet leveres i engangsbrændetån i træ, som også kan brændes, når indholdet er brændt. Brændetårnet som er inkluderet i prisen.
Vi skal gøre opmærksom at brændet i efterårs- og vintermånederne kan indeholde noget overflade fugt/kondens, hvilket vil sige at vi ikke kan garantere at brændet kan bruges umiddelbart efter levering.
Man bør derfor tage brændet ind før det skal bruges.

Vi tilbyder desværre ikke kranlevering af denne vare.

Der gives ikke yderligere rabat på denne vare.

 

0,00 DKK Inkl. moms og levering
Mængdeberegner
Leveringsmuligheder

Levering med Kran
- Lige til døren eller ind over hækken

Læs mere om leveringsformer og betingelser her
Indtast dit postnummer, så vi kan beregne den bedste pris for dit område. Alle vores priser er inkl. levering til din adresse i Danmark (inkl. brofaste øer).