Barkflis – et naturligt og rustikt udtryk til haven

Barkflis er lavet af ydersiden af stammerne fra fyr og gran, hvilket frembringer et meget naturligt og rustikt udtryk i haven. Barkflis anvendes som regel i havebede med to forskellige formål. For udover at det giver et flot og anderledes udtryk til haven, hæmmer barkflis de grønne skud i at vokse op gennem belægningen.

Barkflis forhandles både i en fin og i en grov udgave, men begge varianter er super velegnet som belægning i havens bede. I stedet for helt almindelige jord gør barkflis både bedene smukke og anderledes, men stadig meget naturlige at se på, på grund af de flotte brunlige nuancer.

Undgå grønne skud med barkflis

Er du også en af de haveejere, som efterhånden er godt træt af konstant at skulle fjerne ukrudt i havens bede? Så er barkflis uden tvivl den helt rette løsning for dig. Ved at dække jorden under træer og buske med barkflis, får ukrudtsfrøene ikke nok lys til at vokse. Men for at opnå det mest optimale resultat med barkflis, er det nødvendigt med et lag på mindst 12 centimeter, eller en fiberdug over jorden, inden du laver en belægning af barkflis. Bruger du derimod en tekstildug, kan du nøjes med et lag af barkflis på 5-6 centimeter.

Lad dig inspirere af Sandmandens flotte udvalg af træ- og barkflis. Vi leverer den valgte barkflis med en kort leveringstid og helt uden leveringsomkostninger.