ANLÆG DEN SMUKKESTE SOMMERHAVE!

 

Sommeren er så småt på vej, og det er ved at være tid til at sætte fut under grillen og nyde de mange hyggelige stunder i haven. Derfor skal haven klargøres, så du kan nyde en smuk have hele sommeren igennem.

Dit personlige præg på din sommerhave vil være opnåelig, hvis du tager dig tid til at gøre det ordentlig og finder de rette elementer. Planlæg plantning for sommeren og havearbejdet med stor omhu, så du får de bedste resultater.

Sommerhaven kan producere frugt, grøntsager, smukke blomster, og endda være designet til at tiltrække visse fugle eller sommerfugle. Med en rigtig anlagt køkkenhave og sunde og næringsrige havebede kan haven designes til at udrette flere af disse ønsker. Dette er det skønne ved alsidigheden i din sommerhave. 

Sandmanden er i besiddelse af alle de elementer du har brug for, for at anlægge en smuk sommerhave. Spagnum og muld til havens bede, sand til børnenes sandkasse, Chaussésten til den nye terrasse samt farvet træflis til at give haven et naturligt pift og et flot farvespil til havens grønne elementer. Det er kun din fantasi der sætter grænser for, hvad du kan lave i haven i løbet af sommeren.

Få gang i køkkenhaven

Vejret begynder så småt at blive bedre og bedre, og det er nu at køkkenhaven skal anlægges. Men der er ingen grund til at fortvivle, hvis du ikke er erfarent havemenneske. Du skal blot tænke på at vælge det rette sted i haven, hvor solen skinner mest og derefter gøre jorden klar til dine yndlings grøntsager.

For at køkkenhaven skal kunne give dig et godt udbytte er det vigtigt, at jorden hverken er for leret eller for sandet. Hvis jorden er leret kan du tilføre grus og hvis den er for sandet, kan du drysse med muld eller hælde frisk jord på, for at den kan levere de lækreste grøntsager til dig.

De smukkeste sommerhaver er de farverige, naturlige haver, hvor der er taget god hånd om de forskellige elementer. Lad dig inspirere af Sandmandens farverige udvalg og giv haven et nyt og friskt sommerudtryk.