Colortræflis

Råder du over et naturområde, der trænger til farver og et helt nyt udtryk? Så anbefaler Sandmanden, at du pifter det op med det flotte og rustikke Colortræflis. Colortræflis er et meget dekorativt materiale, som anvendes ved naturområder, hvor der er behov for smukke brunlige nuancer.

Er du lige som mange andre haveejere træt af ukrudt, kan Colortræflis også være til god nytte på dette punkt. Et lag på blot fem centimeter vil nemlig meget effektivt kunne holde ukrudt væk, så du ikke længere behøver at røre en finger, men i stedet kan nyde det nye fine udtryk.

Colortræflis er et naturprodukt og biologisk nedbrydeligt

Vores Colortræflis er EU-godkendt, og farven er helt ufarlig for miljøet, så du kan anlægge lige så meget, som du har lyst til. Når du anvender Colortræflis, behøver du kun at dække et lag på fem centimeter, da flisen er helt fladsnittet. Dette skyldes, at Colortræflis er bedre til at holde jorden fri for lys og vand, end de andre traditionelle træflis. Derved får ukrudtet svært ved at gro, og dit Colortræflis bliver meget nemt at holde.

Ønskes yderligere information om Colortræflis eller gode råd til anvendelse af dette materiale, hører vi gerne fra dig på tlf. 70 10 06 00 eller pr. info@sandmanden.com. Husk at vi leverer din bestilling af Colortræflis lige til døren eller ind over hækken! 

Vælg big-bag med 1 m3,  2 m3 eller 3 m3 MAGHONY Colortræflis® er indfarvet træflis fra fyr/gran. Farven hold...
Colortræflis® Vælg big-bag med 1m3, 2 m3 eller 3 m3 TEAK Colortræflis® er indfarvet træflis fra fyr/gran. Farv...
Colortræflis® Vælg big-bag med 1 m3, 2 m3 eller 3 m3 MOSE-EG Colortræflis® sort er indfarvet træflis fra fyr/gr...
Vælg big-bag med 1 m3, 2 m3 eller 3 m3 Naturligt træflis er ufarvet træflis fra fyr/gran. Flisen holder 6-8 år ...